TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

10interested
7going
298invited

Details


Во Националната установа - Центар за култура "Бели мугри" - Кочани во четврток 12.04.2018 год. во Салон фоаје 2, со почеток од 12часот ќе биде отворена Изложбата "Ченто" биографија низ фотографии, автор: Рубинчо Белчевски