TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, March 13 at 21:00h - March 18 at 23:55h

Already started

GUESTS

29interested
7going
6invited

Details


Понеделник - Петок од 08:00 до 12:00 часот:
Еспресо & Цеден портокал за 120 денари!
Вторник од 21:00
Шанкот е твојот пријател - 50% ПОПУСТ на сѐ што ќе се порача и ќе се ужива на шанк!
Среда од 16:00
Аперитиво со DJ Vaso
Поддржано од Tikveš Winery
Четврток од 21:00
Bossa Un Der Cover Band и 50% ПОПУСТ на сѐ што ќе се порача и ќе се ужива на шанк!
Петок од 16:00 
After Work со Lady Blue Band
Сабота од 21:00
☘️ St. Patrick's Day ☘️
Irish Whiskey & Irish Music
Го славиме St. Patrick's Day со Kiklop and the Banshee
Промоција на Jameson Irish Whiskey
Недела
- 50% ПОПУСТ на сите пици, салати и пасти!

Информации и резервации:
+389 2 3075 093