TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Jan 15 at 19:00h - 22:00h

Already started

Amos Shelter

GUESTS

34going
206interested

Details


Amos Shelter, @[2252186981732552:274:Amos Shelter], @[301899124004945:69:Amos Shelter #AmosShelter], имаат чест и огромно задоволство да Ве поканат на роденденска забава во среда, 15-ти јануари 2020-та, во @[185560974943444:274:Concept 37], од 19 часот, па се до 22 часот. Роденденската торта со која сакаме да ве почастиме, а воедно и заБлагоДАРИМЕ за Вашата несебична и сесрдечна помош изминативе 365 дена постоење и делување, свечено ќе ја споделиме со сите Вас во 21 часот. Повелете.

AmosShelter kanë nderin dhe kënaqësinë t'Ju ftojnë në një festë ditëlindjeje të Mërkurën, 15-ti Janar 2020 në Concept 37, prej në ora 19:00 deri në 22:00 në mbrëmje. Torta e ditëlindjes me të cilën ne duam t'ju qerasim dhe në të njëjtën kohë t'ju falemiNDEROHEMI për ndihmën Tuaj jo-vehtijake dhe me gjithë zemër 365 ditët e fundit të ekzistencës dhe punës, ne do ta ndajmë solemnisht me të gjithë Ju në ora 21 pasdite. Jeni të mirëseardhur.

AmosShelter have the honor and pleasure to invite you to their birthday party on Wednesday, January 15th, 2020 at Concept 37 from 7pm to 10pm. Birthday cake with which we would want to to THANK YOU with for your unselfish and wholehearted help for the past 365 days of our existence and work, we will be solemnly sharing it with all of you at 9 pm. Welcome.

#AmosShelterAnniversary
#OneYearAnniversary
#AmosShelterBday
#AmosShelter365
#AmosShelter
#C37