TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 17:00h - 20:00h

Already started

GUESTS

73interested
20going
29invited

Details


ПРИЈАВЕТЕ ГО ВАШЕТО УЧЕСТВО НА 
БЕСПЛАТНА ВОВЕДНА ОБУКА  

ТИ СИ ЛИЧНОСТА КОЈА НИ Е ПОТРЕБНА! 

•	МОЖНОСТ ЗА ЗАРАБОТКА СО ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ;
•	 ИМАТЕ КОМУНИКАЦИСКИ СПОСОБНОСТИ, умеете да ги мотивирате луѓето околу Вас и да ги водите кон целта;
•	Не прифаќате ништо помалку од НАЈДОБРО и сакате да слушнете за можност за заработка во НАЈДОБРАТА ЖИВОТНО ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА во Македонија;
•	Сакате да бидете наградени и соодветно компензирани за секоја успешно завршена задача – сакате Вашите примања да се одраз на Вашите успеси и истите да бидат неограничени!
•	Сонувате за слобода во одлучувањето и да имате моќ сами да го одредувате своето работно време!
•	Сакате да бидете дел од успешен тим кој постојано се надградува со обуки и знаење, мотивиран тим од професионалци кои работат во тимска атмосфера, тим кој признава само УСПЕХ!
•	Се сметате себеси за позитивни, борбени, упорни, истрајни, прилагодливи, несебични....НАЈДОБРИ!

Искористете ја можноста да се информирате и научите за можноста за заработка присуствувајќи на бесплатна ВОВЕДНА ОБУКА на 13.02.2018 во СКОПЈЕ


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ УШТЕ ДЕНЕС ! 

Ве охрабруваме да ни испратите Ваши контакти и да го потврдите вашето учество на обуката, најдоцна до 12.02.2018 на телефон 078/222 738 или на е-mail адреса: zastapnici@cro.mk