TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Aug 10 at 20:30h - Aug 20 at 01:00h

Already started

GUESTS

68interested
81going
581invited

Details


СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2017 - четврток  - 20:30 Porta Jazz.   

Петта јубилејна изложба на фотографии  - 36 фотографии од 29 автори кои сведочат за европскиот дух на Битола.

Како и минатата година изложбата ќе има продажен карактер. Цената на фотографиите ќе биде само 350  ден. а прибраните средства се наменети за поддршка на школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА   http://cedi.mk/category/politea/