TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 19:30h - Jan 17 at 20:15h

Already started

GUESTS

404interested
5going
364invited

Details


Европското првенство во ракомет 2018 во Хрватска проследете го во одлична спортска атмосфера во The Gallery Café:
13.01. 19:30 Македонија - Словенија
15.01. 20:30 Црна Гора - Македонија
17.01. 18:15 Германија - Македонија

✰ Пакет Хајнекен 4 + 1✔
✰ Пакет Лаваца + Цедевита ✔
✰ Пакет Лаваца + Кокта ✔
✰ Пакет Лаваца + Монин ✔
✰ Пакет Лаваца + Нектар ✔

Резервации на 072/ 535-353 ✔