TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 22:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

8interested
6going
0invited

Details


За сите наши верни гости и љубители на латино музиката, секој Вторник во Spalato Caffe ќе биде исполнет со Латино звуците.
Dance Trilogy како домаќин ќе ни помогне заедно да ја почувствуваме Латино музиката и да влеземе во магијата на Латино танците 

072 257 320 Воислав