TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Македонски народен театар

Wednesday, Nov 20 at 20:00h - 21:00h

Already started

Македонски народен театар

11 Март бр.3, 1106 Skopje

GUESTS

10going
68interested

Details


„Тероризам“

Автори: Владимир и Олег Пресњаков
Режисер: Јордан Симонов

Извршен продуцент: Виктор Рубен
Сценограф и костимограф: Илина Ангеловска
Музика: Горан Трајковски
Плакат и анимација: Срѓан Јаниќијевиќ

Играат:
Гораст Цветковски
Славиша Кајевски
Никола Ацески/Благој Веселинов
Николина Кујача
Сашко Коцев
Звездана Ангеловска
Марија Новак
Александар Микиќ
Кире Ѓоревски
Александар Михајловски
Александар Ѓорѓиески 
Борче Начев
Драгана Левенска


Инспициент: Вукица Александрова
Суфлер: Зорица Благоевска
Светло мајстор: Илија Тарчуговски


Повеќе информации за претставата
http://mnt.mk/mk/pretstavi/terorizam

Билетите се пуштени во продажба онлајнhttps://mnt.mk/online/index.php?id=266 и на билетарницата во МНТ.
*Цената на билетот е 300 ден.

За подетални информации јавете се на +389.2.3230.304