TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Events in

Кафе Дискусија: Мир во времето на Корона

Изгрев-Скопје, онлајн

Thursday, April 2 at 19:00h - 20:30h Hosted by:

Изгрев-Скопје

43 going   239 interested

Скопје - Sugar Free (комедија) - Празни Муабети

Дом на АРМ

Thursday, April 2 at 20:00h - 21:30h Hosted by:

Празни Муабети

15 going   41 interested

Started events

Онлајн работилница: Менаџирање на време

Youth Can - Младите Можат

Thursday, April 2 at 14:00h - 15:30h Hosted by:

Youth Can - Младите Можат

19 going   78 interested

Контакт 2020

Комплекс Технички Факултети

Tuesday, March 31 at 10:00h - April 2 at 16:00h Hosted by:

Саем за вработување и пракса - „Kонтакт“

27 going   77 interested