TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Public Room

Saturday, Feb 15 at 21:30h - 23:30h

Already started

Public Room

50 Divizija 22, 1112 Skopje

GUESTS

171going
679interested

Details


На наше големо задоволство на 15. февруари ќе имаме можност да ги слушаме Чалгија Саунд Систем со концерт во живо во Јавна Соба.
Тие ќе не потсетат на нашето звучно традиционално наследство, како и изворното поколение кое ќе го пренесат во посовремено време.

Чалгија Саунд Систем кои ја негуваат македонската чалгиска музика ни доаѓаат во следниов состав:
	👤Добрила Грашеска – вокал
	👤Александра Кузман – виолина
	👤Бошко Мангаровски – канон
	👤Дориан Јовановиќ - ут
        👤Филип Крстевски - тарабука, дајре

Не прошуштајте го овој бисер од нашата земја кој ќе ги изведува едни од најдобрите композиции на сите времиња!

ВЛЕЗОТ ЗА КОНЦЕРТОТ Е СЛОБОДЕН!
Направете резервација на барска маса ма телефонскиот број 078250554