TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Nov 20 at 09:00h - Nov 21 at 17:00h

Already started

Bushi Resort & Spa

GUESTS

8going
14interested

Details


Почитувани, 

PwC Академијата со задоволство Ве поканува на КПУ за сметководители и овластени сметководители, што ќе се одржи  на 20-ти и 21- ви ноември 2019 година. 

Обуките ќе започнат со почеток од 09 часот, во Хотел Буши Ресорт и Спа, во центар на ул. „Самоилова“ во Скопје.

За пријавување Ве молиме контактирајте не на нашите телефони во прилог или пак на следнава e-mail адреса испратете ни ги вашите лични податоци- [email protected]  (име и презиме, контакт, број на уверение за сметководител/ овластен сметководител)
  
Пријавата ќе се смета за валидна само по примената уплата од страна на пријавените учесници во износ 2.000 денари (без ДДВ), односно бруто износ од 2.360 денари, на нашата жиро сметка (Комерцијална Банка с-ка 300000002682183 ПРАЈСВОТЕРХАУСКУПЕРС РЕВИЗИЈА ДОО Скопје). 

Предавањата ќе бидат на македонски јазик, а материјалите (презентациите) ќе се дистрибуираат до сите учесници. Со посетата на секој ден обука се здобивате со 8 бода/часа како дел од задолжителните часови за 2019 година.

Ве очекуваме! 

Срдечен поздрав,

PwC Aкадемија