TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 20:00h - 22:00h

Already started

GUESTS

15interested
11going
256invited

Details


На првиот неделен настан за овој семестар, ден пред популарниот 14 февруари ќе зборуваме на кратко за историјата позади двата најпопуларни празници кај нас во Македонија, и малку повеќе за романтичните врски воопшто.
Повелете на дружење и дискусија во вторник 13.02.2018 во 20:00 во просториите на Секој Студент! 😀