TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 21 at 20:30h - 23:30h

Already started

Absinth Gallery

vo sklop na pivnica Star Grad, 1000 Skopje

GUESTS

21going
71interested

Details


По Downtown 81 со Баскијат следува проекција на краток 8 минутен видео запис "КОКАН КРСТЕВСКИ: РЕНДГЕН НА ДУШАТА", како и продажба на уметнички дела, и музичка програма.