TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 17:30h - 19:30h

Already started

GUESTS

21interested
7going
424invited

Details


Имаш бизнис, сакаш да го маркетираш но не знаеш од каде да почнеш? Или пак си амбициозен трагач по нови хоризонти и сакаш вештината на Facebook рекламирањето да ти го донесе новиот бран на успех во твојата кариера?

Курсот за Facebook рекламирање ќе те научи како да ги создаваш и пласираш рекламите пред вистинската публика. 
Види програма 👉http://bit.ly/2k2FRgs

Навлези во алатките на Facebook и постигни мерливи резултати преку работа на реални проекти. Разгледај добри и лоши практики и развиј способност за креирање на успешни кампањи. Анализирај кејсови на Grouper.mk, лидерот за онлајн продажба во Македонија кој поголемиот дел на онлајн маркетингот го води на Facebook. Сподели практично искуство за најмоќната маркетинг алатка во 2018 и научи како да ја користиш за твои потреби. Добиј ресурси кои ти се потребни за да станеш Facebook маркетинг експерт.

Што ќе научиш?

•Принципот на работа и правилата на игра на Facebook.
• Како самостојно да креираш кампањи на Facebook приспособени за конкретен бизнис.
• Кои се придобивките од различните типови на реклами.
• Како да ја одбереш правилната публика која ќе има најголема стапка на конверзија.
• Како да ја креираш идеалната реклама за да ги постигнеш зацртаните цели.
•  Како да ја одбереш правилната содржина, фотографија и порака за твојата реклама.
• Како да го одредиш буџетот во зависност од твоите цели и публика.
• Да ги мериш и споредуваш твоите резултати.

Регистрирај се на 👉http://bit.ly/2k2FRgs