TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 21 at 18:00h - Nov 24 at 15:00h

Already started

Cineplexx MK

Ljubljanska 4, 1000 Skopje

GUESTS

0going
399interested

Details


Три години по настаните од првиот филм. Елса почнува да слуша чудни звуци од северот, кои ја повикуваат. Заедно со сестра ѝ Ана и со Кристоф, Олаф и Свен, тргнуваат на нова авантура подалеку од нивниот дом Арендел за да го откријат изворот на можите на Елса и да го спасат нивното кралство.