TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Thursday, Nov 21 at 19:00h - 22:00h

Already started

Europe House Skopje

GUESTS

21going
177interested

Details


Започнуваме со бесплатни филмски вечерни проекции!
Како прв наслов во новиот центар „Europe House“ го предлагаме италијанскиот филм "Hotel Gagarin".
Петмина Италијанци без скршена пара што ја чекаат својата голема шанса се испратени да снимат филм во Ерменија. Но, кога ќе пристигнат таму, избувнува војна и нивниот нечесен продуцент исчезнува со парите. Додека седат напуштени во хотелот „Гагарин“, кој се наоѓа длабоко во шумата и затрупан под снег, наоѓаат оригинална и неочекувана можност за незаборавна среќа.
Продуцентот на филмот e номиниран за наградата на Италијанскиот национален синдикат на филмски новинари. 
Година: 2018
Режија: Симоне Спада
Времетраење: 94 мин
Земја: Италија
Жанр: Комедија	
Филмот е обезбеден во соработка со дистрибутерската куќа Cutaway. 
По проекцијата ќе следува дискусија за филмот и освежување.  
Повелете, придружете ни се!