TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Nov 19 at 11:30h - Nov 26 at 12:30h

Already started

Министерство За Правда

Димитрие Чуповски 9, Skopje

GUESTS

0going
198interested

Details


ПОДНЕСУВАЊЕ НА ПОПЛАКИ ЗА РАБОТАТА НА ИЗВРШИТЕЛИТЕ
ВО ВТОРНИК ВО 11 И 30 ЧАСОТ ПРЕД МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА (БИВШИ МЕКДОНАЛДС) ЌЕ СЕ СОБЕРЕМЕ СО ЦЕЛ -ПОДНЕСУВАМЕ ПОПЛАКИ ОД ИЗВРШНИТЕ ОДЛУКИ И ОД РАБОТАТА НА ИЗЏВРШИТЕЛИТЕ. АКО НЕМАТЕ ФОТОКОПИИ, ДОНЕСЕТЕ РАЧНО НАПИШАНО БАРАЊЕ ЗА ПРЕИСПИТУВЕЊЕ НА ВАШИОТ СЛУЧАЈ. БЛОКИРАЊЕ, ЗАСТРЕНОСТ, ПРЕГОЛЕМА СУМА. АЈДЕ ЛУЃЕ ДОАЃАЈТЕ СО ПОПЛАКИ, ИНАКУ ЛОШО НИ СЕ ПИШУВА!