TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 22:00h - 23:59h

Already started

GUESTS

31interested
17going
183invited

Details


Голем подиум за танц со многу денсери, убав амбиент, музика за повеќе видови на танци, насмеани лица, одлична забава ... :-)
Нашите танцови забави се разликуваат од сите останати во градот. Повелете, дојдете и уверете се!

Ве очекуваме во Вторник заедно со нас да танцувате: Salsa, Waltz, Bachata, Tango, Disco fox, Cha cha cha, Vienesse Waltz, Samba, Rock ’n’ Roll, Rumba, Quickstep, Jive, …

Mожете да си донесете и некое ваше другарче кое не танцува, бидејќи забавата е од отворен тип.
Влез: СЛОБОДЕН
Почеток: 22 часот

*** Сите што имате музички желби за некој танц, „постирајте“ ги најдоцна до 17 часот во Вторник :-)

Танцов Клуб „DANCE“
071 795 088