TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Oct 7 at 11:30h - 13:00h

Already started

GUESTS

217interested
170going
166invited

Details


Почитувани граѓани,
во сабота, 11:30 часот, во галеријата на Безистенот во Штип ве очекуваме на отворена дебата со премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев и со кандидатот за градоначалник на Општина Штип, Благој Бочварски.

Ве очекуваме, вклучете се во отворена дискусија, кажете ги своите ставови и идеи за подобар живот во Штип.

Со почит,
тимот на Благој Бочварски