TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Suzana Stone romani, poezija i esei

Wednesday, Jan 15 at 19:00h - 21:00h

Already started

MKC Club & Restaurant

Kej Dimitar Vlahov 15, 1000 Skopje

GUESTS

32going
98interested

Details


Почитувани роднини и пријатели,
Ми претставува чест и задоволство да Ве поканам сите без исклучок на промоцијата на моите две нови книги - стихозбирката "Изгорев и умрев од студенило" и романот "Сончевата Месечина сонуваше меѓу гранките од кајсиите" што ќе се одржи на 15 јануари 2020 во Клуб Ресторантот на МКЦ, Скопје, со почеток во 19:00 часот.
Модератор: Виолета Сековска
Промотор на стихозбирката: Виолета Сековска
Промотор на романот: Лидија Лучко Јеремиќ
Специјални гости:
ЖВГ "Сирма", Октетот Куманово и Ристо Лијаковски