TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 20:00h - 01:00h

Already started

GUESTS

66interested
37going
229invited

Details


Драги пријатели,

Ни претставува голема чест и задоволство да Ве поканиме на 5тиот хуманитарен Црвено-Црн Бал, во организација на ЛК Зограф. Балот ќе се одржи на 13.02.2018 година (вторник) во Ресторанот "Ден и Ноќ", во Скопје со почеток од 20.00 часот.

Влезниците се со цена од 1200 Денари за едно лице со вклучена вечера (во цената не е вклучен пијалокот). 
 
Вечерта ќе биде збогатена со интересна програма и лотарија.

Оваа година собраните средства ќе бидат наменети за дечињата од домот за 
​деца без родители "11ти Октомври" во Скопје.
 
Задолжителен дрес код: 
- Свечена облека во црна или црвена боја
- Црвен или црн детал

Информација во однос на резервација на карти на тел:  070 231 656 (Станислава); 070 376 306 (Билјана); 070 257 856 (Даниела); 071 238 479 (Марија) или на следниот e-mail: jovanovamarija91@gmail.com