TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Jan 12 at 22:00h - 13:00h

Already started

GUESTS

82interested
59going
2invited

Details


Овј петак ни гостуе едн од најдобри наши дј-и и продуценти Гоце САФ.

Резервацие ке бидев сс флашу али по промотивну цену:
-Пелинковац 1300ден.
-Коњак 1300ден.
-Вињак 1300ден.
-Шток 1500ден.
-Смирноф 1500ден.
-Балантајн 1500ден.
-Бифитер 1800ден.
-Џони Вокер 2000ден.
-Џејмисон 2000ден.
-Џ & Б 2000ден. 
-Џек Даниелс 2400ден. 

-Лашко 50ден. 
-10 пива (Даб,Скопско) 600 ден. 
-2 флаше вина 0.7 (Траминец , Каберне Совињон)  800ден.