TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 21:00h - 00:00h

Already started

GUESTS

505interested
136going
245invited

Details


Стара Нова година во Охрид со незаборавен концерт на Љубојна

Од 21 часот на Градскиот плоштад, во рамките на проектот „Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“ - дојдете да уживаме во музиката на еден од најоригиналните домашни музички состави - Љубојна.

Македонска традиционална музика, ноти извадени длабоко од срцето кои раскажуваат за некогаш и денес, за неповторливо оригиналниот, вистински и отсекогаш модерен звук.

На едно место музика за душа во најубавиот град.

13-ти јануари, Градски плоштад Охрид, старт 21:00 часот - Љубојна во живо
„Од 20-ти до 20-ти СИТЕ ВО ОХРИД“