TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GUESTS

70interested
54going
6.2Kinvited

Details


По организирање на над 1000 луѓе во три различни локации, најдобрата организација за млади Big Bang Crew Ве поканува заедно да ја прославите Стара Нова Година во пријатен амбиент на ресторан Маестро. 

За музиката ќе се погрижи веќе добро познатите Девана и Маестро Мартин бенд во живо. 

Со секоја резервација следува похована мезе даска за само 200 мкд од човек, пиењето е алакард по нормални цени. 

Бистро и ресторан Маестро располага со капацитет од 250 гости на ниски маси, конопои и сепариња. 

Со секоја направена резервација, афтер добивате гратис карти во клуб Миднајт 

Професионален фотограф City Plus Foto Studio 

Задолжителна резервација на 071 399 765