TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Ars Lucida - Coaching & Training

Saturday, May 23 at 10:00h - May 24 at 17:00h

Already started

Ars Lucida - Coaching & Training

str. Jordan Mijalkov 2/2, 1000 Skopje

GUESTS

10going
64interested

Details


Поради зголемен интерес и веќе пополната група за терминот 16 и 17 мај формираме нова група за Реики ниво 1 курсот кој ќе се одржи на 23-24 мај. 
Курсот ќе се спорведува согласно новите протоколи кои произлегуваат од „Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот“ 
Протоколот е достапен тука: https://vlada.mk/sites/default/files/dokumenti/covid/protokol_za_organizacija_na_rabotni_sostanoci_obuki_kursevi_i_seminari.pdf

Поради овие мерки бројот на места ќе биде ограничен за наша и ваша безбедност.
______________________________________________________

Откријте ја универзалната регенеративна моќ која секое човечко битие природно ја поседува.
Едноставен, природен и безбеден метод на духовно исцелување и самоусовршување кој може секој да го користи.

А што е Реики?
Реики е прецизен древен тибетски систем за исцелување, ускладување и урамнотежување на енергијата, кој се користи за намалување на стресот, за релаксација и за здравје.
Реики исцелува комплетната личност – телото, емоциите, умот, духот и кармата, создавајќи многу корисни ефекти како што се релаксација, чувство на внатрешен мир, безбедност и благосостојба. Тоа го доведува телото во хармонија така што го ослободува од телесните и емотивните блокади.
Реики ги отвора вратите за да можеме да се вратиме кон сопствената совршеност, каква и да е таа, со тоа што ги третира причините и ги отстранува последиците.
Реики третманот доведува до длабока опуштеност.

 На кратко што ќе научите:
 - Позиции на рацете за третирање на самите себеси.
 - Позиции на рацете за третирање на другите.
 - Како да третирате чакри со Реики.
 - Принципите на Реики.
- Давање и примање на Реики третмани.
- Индивидуално „ускладување“ или „штимање“ (attunement) на енергијата.

Со завршување на овој курс се здобивате со сертификат за завршено прво ниво по Реики.

Реики Мастер: @[851333521656010:274:Elena Antonovska]
Елена Антоновска е сертифициран Професионален коуч на Ериксоновиот колеџ од Канада и тренер. Покрај тоа, листата на вештини и методи кои влегуваат во нејзиниот домен на работа е долга, а некои од нив се: Reiki Master, Regression therapist, Pranic Healing Instructor, CEFE trainer, PCM Coach (Process Communication Model), Wing Wave coach, NLP Practitioner, etc.

Цената за сертифицираниот курс за Реики ниво 1 е 90 евра.
Дознај повеќе на:
https://www.arslucida.mk/mk/treninzi/reiki-nivo1/
Дополнителни информации:
[email protected]
075 25 27 24