TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Friday, Jan 12 at 21:00h - Jan 14 at 01:00h

Already started

GUESTS

275interested
4going
426invited

Details


Василичарски џез концерт со JB Quartet. Предводени се од одличната џез вокалистка со големо искуство, Јасмина Беличанска. Членуваат и еден од најпознатите македонски музичари, басистот Оливер Јосифовски кој е основач на Љубојна и поранешен член на Фолтин, младиот пијанист Филип Димишковски и на ударни инструменти Бодин Попов од групата Beta House. На специјалниот Василичарски концерт ќе изведат маестрални кавери на Ејми Вајнхаус, Vaya Con Dios и слични артисти.
Резервации и информации во Чув де чув на 078 52 05 52 или на chuvdechuv@gmail.com