TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 17:00h - 19:00h

Already started

GUESTS

75interested
36going
444invited

Details


На 13 февруари, вторник, со почеток во 17 часот во книжарницата „Литература.мк“ на улица Македонија, авторот Душко Трифуновски ќе го потпишува својот роман „За два дена рече ’Да‘“. Повелете на неформална дружба!

„За два дена рече ’Да‘“ е ново издание на „Попули“ за сите вљубеници во романтичната комедија.

Краток опис на книгата:

Софи нервозно го погледна часовникот за да види колку
доцни на првиот работен ден во винаријата „Супвин“,
но часовникот беше застанат. Погледна зад неа и виде дека
пајак ѝ го крева автомобилот поради лошото паркирање.
Проклетство! Ништо во животот не ѝ оди како што треба.
Тешко ли е една страсна душа да се вљуби?
Колку е потребно за љубов?...
Роман што изобилува со смеа и хумор, зачинет со неочекувани
пресврти во животите на млади луѓе. Тој млад и оставен,
а таа млада и никогаш вљубена!