TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Студирај во Словенија

Monday, Dec 9 at 10:00h - 18:00h

Already started

Skopje city, Republic Of Macedonia

GUESTS

38going
213interested

Details


Закажете лични консултации со 2ТМ на тема „Бесплатно студирање во Словенија“.

Дознајте како да ја започнеме соработката и на време да аплицираме на словенечките факултети!

Не пропуштајте ја можноста да дознаете од прва рака за можностите за студирање во Словенија!

Поради големиот интерес, задолжителна е претходна резервација преку приватна порака на: 

https://www.facebook.com/slovenija.2tm

Во приватна порака ќе ве известиме за точната локација и ќе ви го потврдиме терминот.