TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Saturday, Jan 13 at 21:30h - 03:00h

Already started

GUESTS

61interested
48going
2Kinvited

Details


BYE BYE 2017
Оваа сабота Caffe Bar Studio 54 ве поканува заедно  да ја испратиме за последен пат 2017 година со почеток во 21:30 часот  се до раните утрински часови.
》》》За атмосферата ке се погрижат
☆Dj Alex 💣💣
☆Dj Puci 💣💣
》》》Влезница 300 ден со 2 пијачка 
(2 x ваучери од 150 денари)
◇Водка✔
◇Пиво✅
◇Коњак✔
◇Сок✅
◇Текила✔
◇Шток✅
◇Коктел✔
◇Џин✅

Информации и резервации 071 366 071 Biber Filip