TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hosted by: Beer.js Skopje

Thursday, Nov 21 at 19:00h - 22:00h

Already started

Public Room

50 Divizija 22, 1112 Skopje

GUESTS

99going
286interested

Details


Програмери и Ентузијасти,
 
BeerJS се враќа со повеќе пиво од кога било!!!

По една година пауза, повторно е време за JavaScript дружба во добропознатиот формат.

Придружете се и овојпат, со двајца нови предавачи на интересни теми.

Распоред:
18:30-19:00 - собирање во „Јавна Соба“, таман за по едно пиво пред презeнтациите :)
19:00 - "Preact - Tiny touch of front-end for faster and modern apps" - Александар Костадиновски
20:00 - "On DI, architecture and splitting teams up" - Андреј Трајчевски
21:00 - Додека не не избркаат - дружење и пиво