TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tuesday, Feb 13 at 09:00h - Feb 17 at 21:00h

Already started

GUESTS

156interested
9going
4invited

Details


Денови на книгата, љубовта и виното во „Литература.мк“ од 13 до 17 февруари! 

- Серијал книги „101 мисла" за 101 денар

- „Подобро е во пар" - купи 2 книги и добиј 20% попуст 

- „Подари книга, подари љубов" - промоција на нови наслови со љубовна содржина 

Ве очекуваме! :)