TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Events in

Недела на шпански филм

Кинотека на Северна Македонија

Thursday, Nov 21 at 20:00h - Nov 25 at 20:00h Hosted by:

Кинотека на Северна Македонија

233 going   1.3K interested

Предавање: Соседите од Сончевиот систем

Факултет за електротехника и информациски технологии - ФЕИТ

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 21:00h Hosted by:

Скопско астрономско друштво / Skopje Astronomical Society

84 going   523 interested

Конференција „200 Жени Претприемачки“

Ragusa360 - Rooftop

Thursday, Nov 21 at 08:00h - 16:00h Hosted by:

Претприемачки

81 going   377 interested

Beer.js, Vol. 5

Public Room

Thursday, Nov 21 at 19:00h - 22:00h Hosted by:

Beer.js Skopje

95 going   275 interested

Среќен роденден!

Filharmonija

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 23:00h Hosted by:

Filharmonija

84 going   310 interested

Конференција: „Климатска акција: Да се спречува и да се лекува“

Holiday Inn Skopje

Thursday, Nov 21 at 10:00h - 14:30h Hosted by:

Институт за комуникациски студии

57 going   262 interested

Од острв Крф до Банско на врв!

Escape Travel Agency

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 00:00h Hosted by:

Escape Travel Agency

40 going   116 interested

Денови на Frozen 2 во Cineplexx| 21-24.11

Cineplexx MK

Thursday, Nov 21 at 18:00h - Nov 24 at 15:00h Hosted by:

Cineplexx MK

0 going   301 interested

Бесплатна проекција на филмот "Хотел Гагарин"

Europe House Skopje

Thursday, Nov 21 at 19:00h - 22:00h Hosted by:

Europe House Skopje

17 going   109 interested

Изложба + Филм - Кокан Крстевски

Absinth Gallery

Thursday, Nov 21 at 20:30h - 23:30h Hosted by:

Фантазмагорија

17 going   47 interested

Промоција на „Дното се стеснува“ од Кирил Бисероски

Literatura.mk

Thursday, Nov 21 at 19:00h - 21:00h Hosted by:

Literatura.mk

14 going   33 interested

„ДУХ“

Македонски народен театар

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 22:00h Hosted by:

Македонски народен театар

9 going   53 interested

Unplugged концерт и гурманско уживање

Zing restaurant

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 23:55h Hosted by:

Aleksandra Janeva

10 going   47 interested

Филмска вечер со палачинки

Boulderbar

Thursday, Nov 21 at 21:00h - 00:00h Hosted by:

Boulderbar

11 going   38 interested

Djs corner showcase 07

Insta Cafe

Thursday, Nov 21 at 22:00h - 01:00h Hosted by:

DJs Corner

14 going   21 interested

Downtown 81 (Филмска вечер 14)

Absinth Gallery

Thursday, Nov 21 at 19:30h - 20:30h Hosted by:

Фантазмагорија

8 going   44 interested

Крал Иби

Драмски Театар Скопје

Thursday, Nov 21 at 20:00h - 22:00h Hosted by:

Драмски Театар Скопје

4 going   50 interested

Thursday Shake (DaBaby - "Kirk" album promo) во клуб Епицентар

Epicentar

Thursday, Nov 21 at 23:59h - 03:59h Hosted by:

Sure Shotz

11 going   10 interested