TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денешен

(видео) ЗАЕВИ ФУСНОТИ ВРЗ ИСТОРИЈАТА: И во Прилеп Александар Македонски го направија Грк

Денешен - 17.08.2019

Акцијата на Владата на Зоран Заев за хеленизација на се што од е антиката го зафати и споменикот на Александар Македонски во Прилеп. На споменикот на античкиот воин на плоштадот Александрија во Прилеп денеска беше поставена Заева табла на која ...