TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Додај Гас

РКЕ: Од утре драстичен пад на цената на горивата

Додај Гас - пред: 5 часа

Со последната одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,99% во однос на малопродажните цени на нафтените деривати утврдени согласно одлуката за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтените ...

83 поврзани вести »