TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Машки магазин

Игор Џамбазов: Од шпанска серија, станавме стрип

Машки магазин - 03.06.2020

Некако како сите да сме среќни за нив, кога се раѓа љубовта, а посебно што станува збор за миленикот на нацијата. На големо сите изнапишавме за шоуменот Игор Џамбазов и аплинистката Илина Арсова.

8 поврзани вести »

Најкорисните работи за автомобил од АлиЕкспрес

Машки магазин - 03.06.2020

Експертите направија список на најкорисните и невообичаени уреди за автомобили што секој може да ги купи од AliExpress. Меѓу најкорисните гаџети е и приклучокот, кој обично е присутен во секој автомобил, но често се губи.

Кафе три пати на ден? Што му се случува на организмот?

Машки магазин - 03.06.2020

Во Северна Америка се направени околу 740 различни испитувања кои се засновани исклучиво на дејствување на кафето врз човековиот организам. Научниците установиле дека максималната количина која можете да ја внесете дневно е 400 милиграма.

11 поврзани вести »

Секој работен ден со заразени од коронавирус, на медицинските работници ќе им се смета како три дена стаж

Машки магазин - 03.06.2020

Секој ден на работа со пациенти заразени со коронавирус во болнички установи, клиники и итна нега во 2020 година, на медицинските работници ќе им се рачунакако три дена, соопшти прес-службата на Министерството за труд на Русија.

390 поврзани вести »