TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сведок

Политиката го поклопи Советот на јавни обвинители, не се избраа шефови на клучните обвинителства

Сведок - 20.06.2018

По три одлагања на седниците, Советот на јавни обвинители и денеска не успеа да избере јавни обвинители во неколку клучни обвинителства: во Вишите обвинителства во Скопје и Гостивар, во основните обвинителства во Велес и Битола и Кавадарци, во ...