TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Најубав град во кој сте биле?
12ReTweets7Favorites·Details
#2
Congratulations to North Macedonia for adopting the Law on the Prevention & Protection Against Discrimination. Human rights are universal and every individual, regardless of race, religion, sexual orientation or gender identity, is entitled to the same fundamental freedoms.
17ReTweets30Favorites·Details
#4
Само шо се јавив во погребално претпријатие, лимен ковчег е од 9 до 14 илјади денари. Со целосна организација од страна на претпријатието, ЦЕЛИОТ погреб ќе чинит околу 30 илјади денари.

Не фејкњузовајте вакви ствари, гроб да ви ебам. https://t.co/AMKlnGXpQ8
7ReTweets12Favorites·Details
#5
Воените камиони се користат за дрва? https://t.co/tuR3QdPYnX
6ReTweets22Favorites·Details
#6
Словенска антитеза. https://t.co/0pEFhuAtkP
9ReTweets31Favorites·Details
#7
Доволно е да ме погледнеш и цела душа да ми се разголи.
9ReTweets15Favorites·Details
#8
Замислете колку е глупо да бидеш швалерка. Трошки внимание да јадеш.
7ReTweets19Favorites·Details
#10
Вработен во СВР Велес, кој бил позитивен и имал решение за самоизолација присуствувал на погребот на својот колега полицаец.

#ВУКОЈЕБИНА
5ReTweets16Favorites·Details