TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#2
Бараме превоз за ова куче сега релација Скопје-Битола ве молам, кој би направи простор во својата кола за да ова бебе конечно си го добие својот дом пишете ми 💖 https://t.co/1s5gMHoQdO
11ReTweets6Favorites·Details
#4
Еден постер за Брекзит или од вчера познат како "малце се шегувавме" https://t.co/UrhYaTjSt6
15ReTweets25Favorites·Details
#5
Јуниор фриленсер ви ги моча платите од администрација и ви се смее што се објаснувате за политика.
19ReTweets70Favorites·Details
#6
Една Велика Британија не сака да излезе од ЕУ, нашите Бачевисти го замајуваат народот дека можеме самите. И уште им веруваат.
9ReTweets24Favorites·Details
#7
Ноќ, кафе и црна боја.
10ReTweets14Favorites·Details
#9
Некои луѓе мислат дека не можеме без нив.
Па тие не се полнач за телефон.
#НоваМакедонскаПоговорка
34ReTweets51Favorites·Details
#10
Квотите за Фостер, кои ионака беа мали и само со пријатели по аптеки можевме да го најдеме спрејот кој жовот ни значи, повторно се намалуваат!
#СвеДаВиЕбам
9ReTweets11Favorites·Details