TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#1
Ќе те надари природата со интелигенција ама од дома ќе те зезнат со воспитание. https://t.co/NI5ayLl3UY
6ReTweets24Favorites·Details
#2
Утрата знаат да наградат https://t.co/N1DrIj5Uaf
6ReTweets32Favorites·Details
#3
Да сум ти насмевката на будење.
Да си ми причината за љубење.
Толку.
Доволно е.
15ReTweets48Favorites·Details
#4
Имајте си убав и пријтен ден дами и господа. https://t.co/mEEKQCBlDI
2ReTweets38Favorites·Details
#5
Enjoying the #Netherlands before heading off to a new posting. Thanks Rosina for these wonderful pics capturing the early morning between #Leiden and #Zoetermeer : #GroeneHart #GreenHeart https://t.co/6oXBULP8lU
1ReTweets28Favorites·Details
#6
Денес ми е најосамениот роденден, нема кој да ме прегрне силно да си го слушнеме дишењто да ни се стоплат душите, само јас и тагата нека ми е среќен.
0ReTweets28Favorites·Details
#7
#8
Budenjee 😊😊😊 https://t.co/6EekwWVy4c
1ReTweets28Favorites·Details
#10
Значи дефинитивно за еден Групер ме шитнавте...
#ТаженТвит
5ReTweets15Favorites·Details