TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#11
"Мешаме: ерос, блискост и љубов. Е, од тоа си патиме. Зашто, сѐ што има крај не е љубов. Оти, љубовта никогаш не престанува."
18ReTweets47Favorites·Details
#12
Ако дружето малку повеќе се ангажираше да ја провери веродостојноста на профилот, ќе најдеше информација дека МВР нема официјален профил на твитер и инстаграм, туку само на фб. Профилот е верифициран.
Обичен ширач на лажни вести. https://t.co/SSieocQfA6
11ReTweets17Favorites·Details
#13
Ако не го памти Хавиер Солана,
Можно е да гласа за СДСМ https://t.co/9oR9jrvJt6
9ReTweets22Favorites·Details
#14
Ми се бега од све 🥺
9ReTweets34Favorites·Details
#15
Дечкиве пак растураат! 👏

Cyrillic - Sevda (Official Music Video)
https://t.co/xh0EPmeOT6
7ReTweets15Favorites·Details
#16
Кога вмровец ќе види дека за слава жена му не направила погача со текст 'Никогаш Северна' https://t.co/D9z9i0sIbT
8ReTweets43Favorites·Details
#17
Note to self:
НЕ МОЖЕШ да му помогнеш на човек кој не сака да му се помогне. Колку и да сакаш, колку и да му треба.
10ReTweets62Favorites·Details
#19
Ми треба убав збор, не мора железни врати да отвара
6ReTweets29Favorites·Details
#20
Нема логика да правиш муабет со некој што не сака. 🙃
17ReTweets44Favorites·Details