TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#71
За следниот трик ќе ми буде потребен токмак, да го утепам сељакот што ми дишеше у врат додека стоев пред банкомат.
5ReTweets30Favorites·Details
#72
Сликава за внимание ми е https://t.co/cDbdYu5urc
1ReTweets38Favorites·Details
#73
Катица не знае каде завршиле милионите во Луј Витон торбата, Боки исто така, Кичеец исто така.
Уште Зоки да одговори на прашањето и да го затвориме маѓепсаниот круг
4ReTweets25Favorites·Details
#75
Убава е мајко, али не знае во последната третина да се отвори за да проигра триаголник со десниот бек.
4ReTweets28Favorites·Details
#76
Катица да можеше и Орце Камчев ќе го земеше за адвокат.
7ReTweets30Favorites·Details
#77
Досадни сте со препичуење по твитеров, као многу јаки женски. Глуматање
2ReTweets29Favorites·Details
#78
Јас кога ќе ме прашаат дали ќе се мажам годинава https://t.co/OQiX4erZb5
4ReTweets30Favorites·Details
#79
Денеска досега:
- Владина кола ми пушти флешери за да не застане на пешачки
- Деген ќе се тепаше дека го опцув бидејќи со кола вози низ пешачка зона
- Деген бр.2 ќе ме згазеше со кола на велосипедска
4ReTweets26Favorites·Details
#80
New partnership is on the way!!!🍻 https://t.co/VditO8oZTs
3ReTweets25Favorites·Details