TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
Добро утро https://t.co/XiKLvZDUhw
16ReTweets33Favorites·Details
Денес е национален ден на Власите. Фала и на баба ми што ме научи влашки.
Ti multcã anj! Armãname nu cheari ❤ https://t.co/ED1DBjuKwi
13ReTweets39Favorites·Details
@andon_ru еве ви контракауза, престанете да легитимирате говор на омраза како „цобиња“ и ќе ви објаснам како и зашто успеав практично сам да спречам да бидеме „North Macedonians“ на англиската Википедија. Треба трпение, такт, знаење и факт - нешто што го немаат петпарачки патриоти ко Тони
7ReTweets29Favorites·Details
Реално коа ќе видиш, кај нас во МК, најмалку се "гледа" кризата. Ние никогаш немаме празна кафана, празен кафич, празен бутик, празен маркет. Се пие се удира на трошок, ко да нема лимит.
8ReTweets24Favorites·Details
На другарка мајка и е Маџарица и збори ко индијанец, и отишла кармин да купуе, доаѓа од ДМ нервозна, вика сите тестиси ги пробав ниеден не ми се погоди 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣
тестери сакаше да каже 🤣

Да тргне денот со некоја гачка де😊
1ReTweets39Favorites·Details
Силно светнал ден! Драги браќа и сестри власи, нека ни е честит и за многу години националниот ден на власите и од Македонија а и пошироко! Ви посакувам само убавини и здравје да не заборавите од каде потекнувате и сите оние кои не го знаете, да го научите нашиот мајчин јазик! 🤍 https://t.co/QpdJvP5rrO
2ReTweets27Favorites·Details
Што дочекавме при толку психо акаунти, реални идиоти, да најдат да го суспендираат @SofreTrifunoski дечко кој на мравка нема стапнато, прв да помогне, со широко разбирање на музиката на Гилмор, дечко кој едвај на кур има седнато. #немаправданемамир
1ReTweets28Favorites·Details
Добро утро 😌 https://t.co/AmhgtJU2nZ
2ReTweets25Favorites·Details
"ааа цобињата нè продадоа, идентитетот ааа"

"ааа каде се цобињата да ми го одбранат идентитетот аааа"

не се ова знаци на шизофренија? https://t.co/kYsoocH54N
4ReTweets17Favorites·Details