TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
Уште не те почнале да се поздравувате и да жалите за Чиро Блажевиќ?
2ReTweets2Favorites·Details
Откако почнав да се чешлам ми се смени животот...
2ReTweets6Favorites·Details
Инаку не знам дали сте знаеле, ама на македонски зборовите Турција и Мисирка се различни. Јебала вас Туркије, неписмени едни....
4ReTweets30Favorites·Details
Од вакви ИЗРОДИ дојдовме до овде! Не, никако не се виновни #Учк и бугарите! Тие се само последица на ваквите на кои треба да им судиме во Јасен! https://t.co/mQBglGJrtK
5ReTweets24Favorites·Details
Ќе им дадеа стан и на Васиљ и на Сплинтер, ама они без фотеља во администрација не одат во Бугарија
2ReTweets12Favorites·Details
Кога и професор јасно и гласно го кажува ова кое и сите ние го кажуваме катадневно (без разлика дали ја сакаме или не) треба да им е ептен јасно на #Сдс дека и тоа како ќЕ одговараат за #Велепредавство https://t.co/Ly7cuQ0lon
3ReTweets7Favorites·Details
За сите 🤡🤡 кои се исмеваат на тоа зошто на масата во ВМРО имало ананас на масата, еве @Gerasim_mk
да им каже:

АНАНАСОТ Е СИМБОЛ ЗА ДОБРЕДОЈДЕ!

Еве ви на англиски, ако разбирате:
„Pineapples have become known as a symbol for warm welcomes, celebration, and hospitality.“
😂😂 https://t.co/zsVE04TdjV
2ReTweets3Favorites·Details
Собирал пари цело време за да ми купи подарок за роденден мајца од омилената фирма. И после некој ќе каже деца вакви такви, абе богатство и љубов чиста е тоа ❤️ https://t.co/PijUIeYCXv
1ReTweets55Favorites·Details
Колешакава конечно научила дека на овој аутфит треба да носи танга, добро е, има надеж за човештвово.
1ReTweets29Favorites·Details