TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
🤫🤫🤫
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable
...
Depeche Mode - Enjoy The Silence (Official Video) https://t.co/y9EspckscP via @YouTube
2ReTweets8Favorites·Details
"Зошто нема канти за ѓубре пред Собрание?"
Затоа што ѓубрето е внатре!

- Самка 😂😂😂😂😂😂
3ReTweets13Favorites·Details
Значи искочи дека кучето не ни било бугарски државјанин.
Да си го домкнете назад и да го судите за нарушување на јавниот ред и мир, за предизвикување национална омраза и поседување наркотици-кокаин.
Нека лежи у затвор џукелата.
Нема тука што да се меша Бугарија.
3ReTweets10Favorites·Details
Заедно со малите производители на храна, членови на Здружение на Алијанса од премиум производи денеска одржавме конструктивна средба на која ги информирав за новата програма за мали производители на храна, мали винарии и дестилерии. https://t.co/tPkOkJhVBe
12ReTweets13Favorites·Details
Go odnesovme vo gradinka🥰 https://t.co/cyPLzB3uVO
1ReTweets31Favorites·Details
10 кила алишта во плус 🥶 https://t.co/YeW6PpMuKa
1ReTweets15Favorites·Details
Cover Claim Alliances :) @white_goblin https://t.co/dbfGj81yux
1ReTweets13Favorites·Details
Секси среда 🙃 https://t.co/5lG4fhShd4
1ReTweets10Favorites·Details
Брачен статус: чекаат сестра му да го помине интервјуто во катар за да добијат соба со невестата.
1ReTweets8Favorites·Details