TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
Божиновски: Арачиново е остварување на сонот на Никола Тесла за бесплатна струја за човештвото - https://t.co/uUkDiN23mu https://t.co/gRq1OqkF5m
1ReTweets3Favorites·Details
Еве ви сдс зашто губите власт.
Зашто слугувате на урбаната мафија.
А нели и Вие се боревте истата да се заузда и тоа на истите овие локални избори. Да се укинат сите спорни ДУПови?
За ГнОМ е јасно ама за Вас никако не ми е. https://t.co/yUyuK5WgU2
1ReTweets3Favorites·Details
https://t.co/luCBswntjH
Metallica - Turn the page
1ReTweets3Favorites·Details
2022 година, сè уште операторите нудат интернет брзини со 1 Mbps upload.
1ReTweets3Favorites·Details
My new favorite word: https://t.co/Mgx5bgNPLm
2ReTweets0Favorites·Details
Да разјасниме
Буљаш Османи не ги осуди свирежите на македонскиот јазик
Тој само изјави "Тоа е за осуда"
На сите им е јасно дека е за осуда , но официјална изјава за осуда и извинување не слушнавме од никој.
Попрво Буљаш ќе изеде 100 кила лајна одошто да осуди или да се извини. https://t.co/pYE64KxzRA
2ReTweets6Favorites·Details
Кај се пријавуваше говор на омраза? https://t.co/Gddxw8S0W7
1ReTweets3Favorites·Details
Запамтете ова 👇 https://t.co/ZaOOtzg19C
2ReTweets6Favorites·Details
Цар 😂😂😂 https://t.co/Shx0Ew75JX
2ReTweets6Favorites·Details