TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
@1KRealDeal и да дробат со картицата https://t.co/b4dpd58vlx
1ReTweets2Favorites·Details
@Hector19819 Па имаш:
Демир Хисар = Железна тврдина
Демир Капија = Железна порта
1ReTweets1Favorites·Details
@bejbiboy2 Ова со сестра ти ло че го викнам зего че ве ебааа
1ReTweets1Favorites·Details
Hey gophers! Apparently golang chi router is unable to give me the matched URL before handler execution. What other router would you recommend? I've used Echo and Gorilla before, but wanted something more lightweight and fast.
1ReTweets1Favorites·Details
@bejbiboy2 Ќе ти стои 😹
1ReTweets1Favorites·Details
Батка ја мислам дека ти ако отидеш на психолог на преглед, ќе те препрати на психијатар, пошто ќе го замараш многу 😂😂😂 https://t.co/oHo0UOnovf
1ReTweets1Favorites·Details
'Until you make the unconscious conscious,
it will direct your life
and you will call it fate.'
- Carl Jung
1ReTweets1Favorites·Details
Друштво! Спремам онлајн продавница за МК пазар со различни дизајнирани принт продукти претежно декор, произведени во 🇲🇰Македонија. Ме интересира вашето индивидуелно мислење:

-Каков вид на слика за ѕид претпочитате?
1ReTweets1Favorites·Details
@bejbiboy2 Леле вака и замислував искрено....порано ни викаа како мали дека се правела од тоалет и храна за кучиња за да не јадеме ама не беше многу ефективна солуција 😂
1ReTweets1Favorites·Details
По влезот на Алијанса во владата на Таче Ќурка:
СДС и нивните помали коалициони партнери
👇👇👇 https://t.co/kW7Yp4gOEf
1ReTweets1Favorites·Details