TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 30min
sexualno e poaktiven od site nas https://t.co/ZyqfpjaEVm
5ReTweets36Favorites·Details
Во Турција е херој, а кај нас сигурно ќе го шуткаа додека не го решат. https://t.co/82Ek0hLUWo
2ReTweets4Favorites·Details
"Зошто нема канти за ѓубре пред Собрание?"
Затоа што ѓубрето е внатре!

- Самка 😂😂😂😂😂😂
1ReTweets8Favorites·Details
Апартмани за македонски бугари https://t.co/fJR2Bu9wQq
2ReTweets1Favorites·Details
1ReTweets3Favorites·Details
Ова со Пендиков може да им текне и на други криминалци да речат дека се Бугари и Бугарија да ги заштитит. Каде ќе биде крајот
1ReTweets2Favorites·Details
Мачките ги гушкам еднаш неделно, а сестра ми и мајка ми на нивниот роденден
1ReTweets2Favorites·Details
@1KRealDeal и да дробат со картицата https://t.co/b4dpd58vlx
1ReTweets2Favorites·Details
Кина го одби САД за телефонски разговор меѓу министрите за одбрана, а Американците известија 40 земји за „кинескиот шпионски балон“ https://t.co/b8NrSxhvDO via @Нова Македонија
1ReTweets1Favorites·Details