TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Вреди ли?!
Ако одговорот е- Да.
Избори се.
Прекрши по некои правила...
Заслужуваш.
12ReTweets34Favorites·Details
#2
Го имаме решението! #АНУС (За внатрешно ординирање во АНУСОТ ќе има мало - Ману!) https://t.co/rH88Tf9bYA
12ReTweets17Favorites·Details
#3
He is a son of a #Macedonia presidential candidate from the opposition. The socialist's twitter bots attacked him why he was sitting in the park, playing flute and giving tips to roma kids. Its unusual for them why is he not driving expensive cars and wearing fancy clothes.
Shame https://t.co/doBXyTu8IH
10ReTweets21Favorites·Details
#4
Абе Ченто кога зеде со тоа нозете да удрира клоци, со чадорот кога се распафта, тоа беше па, па, па.. Терорист невиден!

Ама битно бацињава што сечеле глави низ Сирија, што по 2-3 години ќе пропагираат идеи на ИСИС во Македонија, се помалку терористи од Ченто, Југ, Леви, Горан! https://t.co/IL6RBU81HQ
18ReTweets25Favorites·Details
#6
Ќерка ми има дечко и добив желба да му ја учукам една,така превентивно.
5ReTweets55Favorites·Details
#7
Во средно ме зезаа дека сум била јака само на тастатура. Земав си направив твитер и сега имам скоро 2к следачи. А они? Хаха..ене ги одлични студенти на факултет, со исполнет социјален живот и сјајна кариера пред нив. Како рекле, кој последен се смее, најслатко се смее.
4ReTweets25Favorites·Details
#8
А и зборуем дека нее доберман, ама не, тера по свое https://t.co/tX3iE7SIwA
3ReTweets27Favorites·Details
#9
Те сакам ама не сега?
a) ПМС.
б) Ти си и резерва.
в) Не е нормална.
г) Сите наведени.
6ReTweets17Favorites·Details
#10
Мал Амстел у Веро е 27 денари. Да, за тебе го правам ова истражување на пазарот.
5ReTweets20Favorites·Details