TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
#RangersFans - Anyone who is obviously drunk won’t be allowed into the stadium
41ReTweets37Favorites·Details
#2
Слобода на избор - најбожествената одлика на човекот. Само, не ја корумпирај со затемнување на свеста.
31ReTweets42Favorites·Details
#3
Hi @elonmusk, I can't believe you gonna let some Aztec villager claim to be the Sun God while you have 300 sunny days in Macedonia where you can build solar panels and show that extinct human sacrificing twat that you are the one and only.
23ReTweets60Favorites·Details
#4
Некој некаде сигурно има изгубено куче.
РТ!! Да помогнеме
5ReTweets6Favorites·Details
#5
Основното Јавно Обвинителство одлучи убијците на Никола Саздовски да ги гони за убиство на свиреп начин, а не за насилство.
Им се заканува казна доживотен затвор.
16ReTweets25Favorites·Details
#6
Кур го боли https://t.co/HUb5oHyzq0
6ReTweets28Favorites·Details
#7
Today: Live at 16:00

Interview: Foreign Minister @Dimitrov_Nikola for @AJBalkans.

Follow it live ➡️ https://t.co/CfOQv14Mgf https://t.co/0KjTXA5gV6
10ReTweets16Favorites·Details
#8
Ете така. Се надевам дека од денес натаму секој напад од страна на навивачки групи и нивни членови ќе биде класифициран како најтешка форма на насилство.

https://t.co/8Z6EtF31xe
8ReTweets38Favorites·Details
#9
Devojko kaj ti se cicinjata vo drugata fanelka? Ahahahagagaghha
5ReTweets8Favorites·Details
#10
Разликата помеѓу пладневното кафе и утринското е во тоа што пладневното никогаш не тера на серка. ☕☕☕☕
5ReTweets8Favorites·Details