TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#11
Си знам колку вредам.
Кој го цени тоа, супер.
Кој не, ајт чао.
6ReTweets27Favorites·Details
#12
Можеби не сум генијалец, ама генијално се справувам со таквите како тебе.
6ReTweets13Favorites·Details
#13
Оној момент кога вистината за некој што си го осеќал близок случајно ја дознаваш од странци
5ReTweets16Favorites·Details
#14
Не претерувај со ставовите.
7ReTweets20Favorites·Details
#15
- А бе кации тии..
- Еве, играорци на #автопат..
-.. 🤣🤣 https://t.co/L9GNYynkuS
8ReTweets13Favorites·Details
#16
Причината за креирањето на албанската коалиција и тиранската платформа во Рeпублика Македонија (2)

.целта на проектот Македонија да се стави во НАТО и да се изолира од Русија

Шокантно интервју со албанскиот историчар Олси Јазеџи
#ВоЦентар со Васко Ефтов
https://t.co/wwDXunTmZD https://t.co/Q80iBOjbHO
7ReTweets7Favorites·Details
#17
Овие баце мислат дека цел свет нафта пие!!!

Ние го градееме аФтопато, сичките викат дека е многу хубав и ние сичките се веселееме! Едно оро изиграаме!

🤣 😂 🤣 😂 🤣

https://t.co/wkZeOLTm6N
5ReTweets6Favorites·Details
#18
Кај и да е сите ќе легнат да спијат, само јас ќе те чувам.
7ReTweets21Favorites·Details
#19
У ствари, небањати жмроњи и остала багра, никако не можат да разберат дека “Ивентот” на аФтопатот беше извонредно обмислен проект за именување на тунелот!
После Тунел Чочек,иди сега ти дај му нормално име, да речеме Пријателство двојката или Тунел на изгубените надежи! 🤣 😂 🤣
5ReTweets10Favorites·Details
#20
Додека вие миксате чочеци на автопатот #сдсШ ја задолжи државава за нови 20 милиони евра.
Сега продолжете со чочекот, и онака вие го плаќате цехот. https://t.co/ZvsdVzTVBu
5ReTweets10Favorites·Details